Hoe werk ik?


Heb je vragen over je werksituatie, loopbaan, functioneren of heb je nieuwe inspiratie nodig? Van Driel Stoffer helpt je om alles helder te krijgen en je onbenutte talenten te zien. We ontwikkelen een concreet actieplan, waarmee je nieuwe mogelijkheden gaat zien. Mijn belangrijkste missie is ervoor te zorgen dat je met plezier en passie je werk uitoefent, waarbij ik er altijd naar streef om in een korte periode resultaat te behalen.


Loopbaanbegeleiding

Ben je toe aan ander werk en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Benieuwd of je kan doorgroeien naar een leidinggevende functie of op andere wijze nog promotie kan maken? Om antwoord te vinden op deze vragen begeleid ik je individueel of in een groep. We staan stil bij je huidige situatie om te zien hoe je van hieruit verder kan en wilt gaan met je loopbaan. Samen komen we er dan achter of je op de juiste plek zit.

Coaching

Herken je ook het gevoel ‘geleefd’ te worden? Sta daarom eens stil bij jezelf en ontsnap aan de hectiek van alledag. Iedereen bezit namelijk de persoonlijke kracht om professioneel te groeien en zijn eigen leven vorm te geven. We bespreken je werksituatie, je eigen professioneel handelen en de wens om hierin te veranderen.

Met behulp van coaching haal je meer rendement uit jezelf en kun je effectiever te werk gaan. Ik kan je helpen nieuwe inzichten te verkrijgen en jezelf te verbeteren en te ontwikkelen. Het geeft je nieuwe inspiratie en energie, zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

 


Trainingen

Waar sta ik nu? Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Welke mogelijkheden zijn er? Vragen die op elk moment in je carrière zo nu en dan voorbij komen.

Naast coaching en loopbaanbegeleiding geef ik trainingen waarbij ik in ga op deze vragen. Deze trainingen geef ik individueel of in teamverband, ook binnen organisaties.

 

In de verschillende soorten trainingen staan we stil bij de huidige situatie om te zien hoe we van hieruit verder kunnen met een heel concreet actieplan.

 

Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar je kwaliteiten, drijfveren, of je professionele ontwikkeling uitstippelen. Andere voorbeelden zijn trainingen in het geven en ontvangen van feedback. Afhankelijk van de behoefte kunnen er ook trainingen op maat verzorgd worden.

 

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op!

 

P&O Advies

Organisaties zonder P&O afdeling hebben vaak de behoefte aan iemand om mee te sparren. Maar ook organisaties die wel over een P&O afdeling beschikken hebben soms behoefte aan deskundig extern advies. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, procedures, richtlijnen of over contracten. Daarin kan ik een adviserende rol spelen. Dat geldt ook bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers of het helpen bij het opbouwen en implementeren van een personeelsbeleid.


MatriXmethode


Wil jij leren hoe je je eigen problemen kunt oplossen? Beter omgaan met je emoties? Is jouw hoofd een chaos? Dan kan ik je helpen met de MatriXmethode. Met deze krachtige tool leer je om je kracht en kwaliteiten te gebruiken om je eigen problemen aan te pakken en op te lossen. Ik help je ordening en structuur aan te brengen in je hoofd, zodat je gezond en met plezier kunt leren en werken.

 

Het coachen met de MatriXmethode werkt bij leer- en emotionele problemen, belemmeringen, blokkades, negatieve herinneringen van situaties, maar ook bij negatieve toekomstbeelden. De methode is onder andere gebaseerd op NLP-technieken en ontwikkeld door Ingrid Stoop.